Serendipity Award met verrassende Storytelling

Studenten helpen De Heikamp en winnen Serendipity Award.   Het verhaal van boer tot bord vertellen op een creatieve manier, dat is de uitdaging die een groep van zeven studenten zijn...
lees verder » 16 februari 2023

Vacature Zelfstandig Werkend kok

  Unieke kans voor zelfstandig ervaren kok zoeken naar een fijne werk-privé balans!   De Heikamp blijft verrassen! Unieke kans voor een zelfstandig werkende kok met een brok...
lees verder » 13 februari 2023

Vacature Sous Chef

Jouw potentie verder ontwikkelen als horecatalent bij regionaal toonaangevend horecabedrijf!   Wil jij jouw horecatalent verder ontwikkelen bij een regionaal toonaangevend horecabedrijf? Ons...
lees verder » 13 februari 2023

NK Lekkerste Pannenkoek

Wederom hoogste podium in het kampioenschap NK Lekkerste Pannenkoek!    Vanille Flamboyé is de naam van de pannenkoek waarmee onze jonge chef-kok Simon Kamperman de jury op de...
lees verder » 13 januari 2023

Graan Cru Primeur 2022: “We hebben goud in handen”

Graan Cru Primeur 2022: “We hebben goud in handen”   Donderdag 6 oktober is de eerste maling van de nieuwe oogst, de Graan Cru Primeur, van restaurant De Heikamp in Ruurlo namens...
lees verder » 6 oktober 2022

De bloemetjes en de bijtjes

Het is weer tijd voor de bloemetjes en de bijtjes!   Met alle zonnestralen krijgt iedereen het weer flink op de heupen. Zo ook alle insecten en vogels in het land. Op de boerderij doen we er...
lees verder » 22 mei 2022

Graan Cru Primeur

Beste tarwejaar sinds tijden: ‘De kwaliteit is subliem’   Tweede Kamerlid Caroline van der Plas (BBB) neemt op woensdag 22 september de eerste maling van Nederlandse tarwe in...
lees verder » 19 september 2021