Walking dinner
Heikamp brood, gebakken van graan van eigen bodem, met knoflooksaus, kruidenboter en tomatensalsa
Uitserveren van 3 kleine voorgerechtjes (vooraf keuze hierin maken voor het gehele gezelschap)
- Salade van polderaardappel e jonge uit, gerookte forel en crème van waterkers
- Cannelloni van gemarineerde zalm, gevuld met garnalensalade en avocadocrème
- Tartaar van dadels en walnoten, met geitenkaas en salade van granny smith
- Runder carpaccio met pesto, rucola en pijnboompitjes
- Cappuccino van ossenstaart, afgetopt met Madeira room
- Doesburgse mosterdsoep
Aansluitend
Gebakken op onze houtgestookte ofyrs
- Runder biefstuk met cajun en knoflookkruiden
- Maiskipfilet gemarineerd
- Zalmfilet
- Gemengde salade, komkommersalade met mosterddressing, tomatensalade met rode ui, peterselie en french dressing en witte kool salade met kruiden vinaigrette
- Aardappelsalade met crème fraîche en lente ui
- Verse beorenfriet met mayonaise
- Ter afsluiting een oubliehoorntje gevuld met boerensoftijs
De prijs is gebaseerd op basis van "self supporting". Wilt u een kok van De Heikamp dan rekenen we € 45.00 per kok per uur