Walking dinner

Heikamp brood, gebakken van graan van eigen bodem, met knoflooksaus, kruidenboter en tomatensalsa

 

Uitserveren van 3 kleine voorgerechtjes (vooraf keuze hierin maken voor het gehele gezelschap)

  • Salade van polderaardappel e jonge uit, gerookte forel en crème van waterkers
  • Cannelloni van gemarineerde zalm, gevuld met garnalensalade en avocadocrème
  • Tartaar van dadels en walnoten, met geitenkaas en salade van granny smith
  • Runder carpaccio met pesto, rucola en pijnboompitjes
  • Cappuccino van ossenstaart, afgetopt met Madeira room
  • Doesburgse mosterdsoep

 

Aansluitend

Gebakken op onze houtgestookte ofyrs

  • Runder biefstuk met cajun en knoflookkruiden
  • Maiskipfilet gemarineerd
  • Zalmfilet
  • Gemengde salade, komkommersalade met mosterddressing, tomatensalade met rode ui, peterselie en french dressing en witte kool salade met kruiden vinaigrette
  • Aardappelsalade met crème fraîche en lente ui
  • Verse beorenfriet met mayonaise
  • Ter afsluiting een oubliehoorntje gevuld met boerensoftijs

 

De prijs is gebaseerd op basis van "self supporting". Wilt u een kok van De Heikamp dan rekenen we € 45.00 per kok per uur