Van Boer naar Bord

Jouw Pannenkoek van Boer naar Bord

Bij De Heikamp geloven we in (h)eerlijk eten, met liefde voor de natuur en vakmanschap. Onze pannenkoeken worden gebakken met graan van eigen boerderij, op loopafstand van ons restaurant. Dit zorgt niet alleen voor een pure en oorspronkelijke smaak, maar ook voor een duurzame en korte voedselketen.

 

Van onze boerderij naar jouw bord

Onze passie begint op het land. Met groot respect voor de natuur verbouwen we op onze boerderij ons eigen graan. Vervolgens wordt het graan ambachtelijk gemalen in korenmolen ‘De Leeuw’. Hierdoor blijft de kwaliteit en voedingswaarde behouden, en proef je de pure smaak van traditioneel gemalen meel.

 

Waarom volkoren?

Onze pannenkoeken zijn niet alleen de lekkerste, maar ook erg voedzaam. Volkoren meel bevat namelijk veel meer vezels, vitaminen en mineralen dan geraffineerd meel, wat bijdraagt aan een gezonde en bewuste keuze. Doordat we werken met ons eigen graan, weten we precies wat erin zit en kun je rekenen op echte pancake power!

 

Proef onze passie

Bij De Heikamp draait alles om genieten, met een zo kort mogelijke lijn van boer naar bord. Kom langs en laat je verrassen door de pure smaken en ambachtelijke bereiding. Onze pannenkoeken zijn niet zomaar een maaltijd, maar een beleving van puur vakmanschap en liefde voor het land.

 

Benieuwd naar onze gerechten? Bezoek ons en ervaar het zelf!

Een bezoek aan De Heikamp smaakt altijd naar meer!